O incursiune la 120 alaturi de mult material fresh si cateva piese absolut esentiale. Brace yourselves. This one is a hi roller.
As per usual, stream via Mixcloud, download disponibil o luna via Sendspace, tracklist si scurt Q&A mai jos.
Tracklist:
01. Radiq - Mo' Roots (Soulphiction Remix) [Philpot]
02. Henrik Schwarz & Kuniyuki - Once Again (Henrik Schwarz Version) [Mule Musiq]
03. Marcus Worgull - Flying High [Innervisions / Sonar Kollektiv]
04. Daniel Wang - Blau Drei [Balihu Records]
05. Soft Rocks - Leave Your Earth Behind [Redux]
06. Space Dimension Controller - Journey To The Core Of The Unknown Sphere [Clone Royal Oak]
07. Small People & Rau - Meadows [Smallville]
08. Hunee - Rare Silk [WT Records]
09. Turntable Orchestra - You're Gonna Miss Me [Republic Records]
10. The Revenge - Unfinished Edits Are Out Of My Hands [Jiscomusic]
11. Advance - Take Me to the Top [Energy Records]
DOWNLOAD (via Sendspace - disponibil 30 de zile)
Knowing Tazu:
BASICS: Inainte de toate, salutari si multumiri pentru podcast! Cum merg lucrurile, in general?
Tazu: Hey, salutare si mersi de invitatie! Toate bune si frumoase, lately...
B: Care e povestea muzicala a zilei de azi, pentru tine?
T: A inceput cu putin Funk si mixuri calde, ca tot se zarea soarele printre nori si a continuat intr-un shuffle pana de curand.
Momentan se aude din boxe un set al lui Vakula, un producator si DJ ucrainian pe care il urmaresc indeaproape lately, eastern midnight deeperama sa-i zicem.
B: Rubrica de ASL PLS. Mai exact, spune-ne tu cateva cuvinte pe care ar trebui sa le stim despre tine. Chestii necesare pentru oricine va citi articolul. Party-goers, DJs sau promoters deopotriva. Target them all.
T: Sunt un tip de 20 ani din Bucuresti, pe nume Andrei. Din cand in cand mai pun muzica pe la petreceri sau mai ma joc cu productia (first snippets soon!), iar pe timp de noapte ma mai incurc in cateva proiecte de design.
B: Esti unul dintre newcomerii destul de hype-uiti pe scena ceva mai low-bpm din Bucuresti si pe buna dreptate. Am auzit si noi setul de la Solar Disco. Pe scurt ai avut o ascensiune foarte rapida. Cum s-a intamplat, din perspectiva ta? Cine e de vina?
T: Mersi pentru aprecieri. E greu de spus cine sau ce exact. Intr-un fel a decurs de la sine. Din moment ce te atrage un anumit domeniu / lucru mai devreme sau mai tarziu sigur ai sa intalnesti oameni care impart aceleasi pasiuni ca si tine.
Lucrul asta, combinat cu un feedback pozitiv din partea lumii si cu mult entuziasm din partea mea, a dat roade. Ramane de vazut ce surprize ma asteapta in viitorul apropriat.
B: Stim ca ai cochetat si cu alte genuri inainte de felia ceva mai Disco. Te-ai jucat putin si in zona foarte grea a Drum&Bass-ului chiar, candva la inceput. Cum ai facut trecerile si cum s-au produs spark-urile, respectiv evolutia pana azi?
T: A fost o perioada, pe timpul Zdraaang-urilor, cand ascultam destul de multe melodii din aria Drum&Bass si Dubstep, lasandu-le la o parte insa pe cele exagerat de dure sau de wobbly.
Am vorbit cu un prieten bun, pe nume tot Andrei si ne-am decis sa organizam cateva petreceri mai underground la BASE, care au iesit ok.
Ceea ce m-a deranjat la momentul respectiv a fost o parte din publicul care se strangea acolo. Majoritatea pseudo punks si pokemoni care cum au vazut Dubstep si Drum&Bass pe afis vin si ei repede si fac scandal sau stramba din bot ca ei n-au auzit de Joy Orbison sau Zomby, da’ „niste Borgore n-ai?”
Trecerea catre alte genuri s-a produs natural, eu frecventand din ce in ce mai multe petreceri pe felia mai House-ish / Disco si documentandu-ma in ceea ce priveste muzica.
B: Care e software-ul / hardware-ul preferat cand vine vorba de mixing. Cu ce te joci acasa, de pe ce te gasim mixand in club si de ce alegerile respective?
T: O sa ma gasiti cel mai probabil mixand de pe un laptop cu Traktor instalat, legat la un controller / mixer. Asa ma simt cel mai confortabil. Cred insa ca e mai comod pe CD-uri si nu exclud ca in viitorul apropriat sa fac o trecere in acea directie.
B: Disco-ul si in general zona 120 bpm and lower, in 2011, se gasesc in multe conversatii ale impatimitilor muzicii de club. Atat cu „!” la sfarsit cat si cu „?”. Daca circumstantele ar face sa fi obligat sa iti schimbi radical flow-ul muzical incepand de astazi si sa mixezi un gen cu care ai avut foarte putin contact sau deloc, spre ce te-ai indrepta?
T: Vad ca discutam destul de mult de genuri. Nu stiu daca s-a observat, insa mie imi place sa le alternez destul de mult intr-un set. De cele mai multe ori ma plictisesc seturile care sunt fidele unui singur gen. Prefer ca inainte de o petrecere, lumea sa nu stie la ce sa se astepte de la mine.
And back to the question, mi-e foarte greu sa aleg ceva cu care am avut foarte putin contact pana acum. Eu as zice Techno, spre care am o oarecare afinitate, sau poate ceva mai freestyle cu beat-uri sparte.
B: N-am vorbit deloc de piese, artisti sau label-uri. Cateva track-uri, release-uri sau artisti care ti-au atras atentia la ultimul digging. Freshly squeezed.
T: Orientativ, ce imi vine in minte acum:
- COS/MES cu Naruto, de pe ESP Institute.
- Deep Space Orchestra cu Last Exit de pe Applied Rhythmic Technology.
- uite ceva mai laidback / melodic peste care am dat astazi: Almunia – New Moon EP.
- cat despre productii fresh autohtone, definitely Aeromaschine cu Basement Dubs EP.
Cateva din label-urile preferate: ESP Institute, DFA, Mirau, Jiscomusic, International Feel and the list goes on & on & on.
B: In final, spune-ne cateva cuvinte despre mixul pentru BASICS. Care-i background story-ul. Cui se adreseaza. La ce sa fim atenti?
T: Nu exista niciun background story, a fost destul de spontan. Ce-i drept aveam de gand sa-l fac mai deep, but my mood at that moment dictated otherwise.
Podcast-ul are atat piese vechi cat si noi si e numai bun de ascultat pe o zi insorita. Sau cand ajungi seara obosit acasa. Hmm, cred ca ar merge bine si inainte de o petrecere, ca warm-up. Whatever...
B: Multumim inca o data de accept si ne intalnim curand speram, la butoane, la BASICS! We can’t wait! Cheers!
T: Mersi si eu! Pana atunci, sa auzim numai de bine.
Mai multe bunatati audio de la Tazu pe Soundcloud. Solar Set, inregistrat live se poate asculta pe Soundcloud-ul The Bubble.
No comments:
Post a Comment