Concept

Am aparut printre numeroasele petreceri din capitala in primavara 2010 iar de atunci ne putem mandri cu un lucru: We deliver!

Avem doar cateva guideline-uri:

BASICS in music: Sound-uri de dans, fresh, de nisa sau avantgarda, fara o reprezentare la nivel larg in Romania si fara crowd-uri numeroase. Ramuri Techno, House, Experimental, UK Garage, UK Funky, Disco, Dubstep si lista poate continua. Incercam sa acoperim o arie cat mai larga de bpm-uri la fiecare editie lasand de cele mai multe ori la o parte barierele intre genuri si subgenuri muzicale.

Una dintre convingerile noastre este ca sound-ul care conteaza se propaga cel mai eficient intr-un cadru intim, creeand astfel un mediu care faciliteaza stabilirea unei conexiuni intre crowd si DJ. 

BASICS in space: Spatiul constant de desfasurare in perioada 2010-2012 a fost asigurat de cafeneaua (si terasa - pe timp de vara) BASE din centrul istoric al capitalei - Str. Sepcari 22. Capacitatea locatiei - aproximativ 100 de persoane.

Seria refreshed de evenimente BASICS se orienteaza in 2013 spre spatii alternative sau neconventionale si event venues cu capacitate de aproximativ 300 de persoane, cu amenjare flexibila.

BASICS in time: Frecventa evenimentelor din cadrul clubnightului, pe perioada desfasurarii in spatiul BASE Cafe, a fost de o editie pe weekend la 2 saptamani.

Seria refreshed de evenimente va livra in 2013 happening-uri cu desfasurare lunara (la interval de 4-5 saptamani).

BASICS in artists: Seria a avut ca invitati, pe parcursul desfasurarii in spatiul BASE Cafe, unul sau doi DJ / producatori / artisti / performeri locali la fiecare editie. Acestoraa li s-au alaturat rezidentii clubnight-ului.

Oamenii pe care ii veti vedea in continuare la pupitru in cadrul seriei, va asiguram ca au ceva de spus in materie de muzica. Mai multe veti vedea si intelege la fata locului.

BASICS in people: BASICS nu are nici-o legatura cu nici-un alt aspect al fenomenului de clubbing inafara de muzica si ne asteptam ca si motivele pentru care luati parte la evenimentele in cauza sa fie de aceeasi natura. Intrarea va fi libera la marea majoritate a evenimentelor sub titulatura BASICS. Daca ai peste 18 ani te asteptam la party. Daca ai sub 18 ani poti veni insotit de un adult insa nu iti vom vinde alcool si produse din tutun.

De asemenea, dorim sa punem accent pe calitate, nu pe cantitate, iar in acest spirit ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. 

BASICS in vibe: Suntem fani declarati ai sound-urilor pe care le impingem pe scena de muzica electronica bucuresteana, iar la BASICS ne manifestam ca atare. Daca iti place ce auzi te invitam sa dansezi, fluieri, strigi sau aplauzi pe dancefloor. Daca iti place ce auzi insa nu esti o fire care se exteriorizeaza, avem pentru tine in permanenta un loc mai retras, de unde poti urmari relaxat/a desfasurarea evenimentelor. Nu uita! Cel mai important lucru, atunci cand iesi in oras, este sa te simti bine.


Powered By BASICS este o formula de eveniment prin intermediul careia, promovam sound-uri care nu se incadreaza, din diverse motive, in specificul BASICS, sau invitam DJ-i care au bifat deja prezente pe line-up-urile seriei BASICS.