January 28, 2011

BASICS recomanda: LHF - EP2: The Line Path

Am mentionat de cateva ori in posturi Keysound Recordings, mai exact label-ul vizionarului Martin 'Blackdown' Clarke.Anul trecut pe langa release-uri cu greutate semnate de Skream, LV & Josh Idehen sau Kowton, in paginile catalogului au aparut si LHF Crew cu un prim EP: Enter In Silence (inca disponibil si pe vinil - aici). Mai exact 4 track-uri semnate Amen Ra, Double Helix si Low Density Matter care veneau ca o mutatie intre Future Garage si asa zis-ul Post-Dubstep, influentate de o lista interminabila de sound-uri. Low Density Matter - Blue Steel juca rolul principal in release si ajungea o prezenta constanta in seturile unor DJ ca Shed, Brendon Moeller, El-B sau Mary Anne Hobbs.

2011 marcheaza continuarea cu LHF - EP2: The Line Path, EP pe care, de data aceasta figureaza doar Double Helix si Amen Ra cu 4 track-uri la fel de esentiale pentru underground-ul londonez. It's short so we won't spoil it for you.

Weekendul asta. asadar, e dedicat recomandarilor fusion Hip-Hop, R&B, Garage si Dubstep. Iar alt EP mai potrivit in zona asta, nu cred ca puteam gasi:01. Double Helix - Chamber Of Light
02. Double Helix - Bass 2 Dark
03. Amen Ra - Candy Rain
04. Amen Ra - Trifle

Preview samples si download pe Boomkat. Tot pe Boomkat se gaseste si discul.

No comments: